onsdag 22 augusti 2012

Over the rainbow

Idag är det en riktigt grå, regnig och tråkig dag.. Så det blir väl att hålla sig inne och städa av lite och kanske ta sig en stund vid scrapbordet!
Efter regn kommer solsken och kanske kan man någonstans på himmelen tyda en regnbåge.. det är bara att vänta och se!
Regnbåge är även temat för Songbird Challenge denna vecka och jag har skapat ett bidrag som jag känner mig ganska nöjd över. Har maskat ihop Tilda som sitter med ett lamm i famnen med en söt bakgrund, som har en regnbåge i sig.
Det färdiga resultatet blev faktiskt nästan exakt som jag föreställde mig när jag började, annars brukar jag inte riktigt veta hur kortet kommer se ut förrän jag är klar. men nu hade jag en klar bild!
 
 Jag valde att göra ett stafflikort för att få lite mer djup i kortet, och jag har använt mig av gräset som "stopp". Gräset är bara att vika ner när man stänger kortet och när man öppnar det är det bara att peta till det så står det upp igen=)
 
 
 Satte en lite tag gömd på baksidan så att man kan skriva en liten hälsning till den som ska få kortet!
 
 
 
Jag har använt mig av:
 
-Mönstrat papper: Magnolia
-Stämplar: Magnolia
-Dies: Magnolia, Spellbinder
-Blommor: WOC och okänd
-Hälvpärlor: Inkido
 
 
Nu blir det en tur med slangen i jakten på dammråttorna!
kram

3 kommentarer:

 1. Tack för din kommentar på min blogg - vad kul att få hitta till dig!! Underbart kort!! Så vackert att kombinera de motiven med varandra.... Supersnyggt!

  Kram
  Linda

  SvaraRadera
 2. Vilket härligt kort och du har fått ihop motiven så fint, regnbågen är perfekt för utmaningen hos Songbird Challenge. Dina färger och dekorationer är också jättefina och gillar att du gjort ett stafflikort som verkligen ger en 3D känsla. Tack för att du deltar i Songbird Challenge #2, och lycka till:)
  Kram Charlotte

  PS roligt att någon från närheten deltar, är själv från Nybro.

  SvaraRadera
 3. Åh Sophie, detta kortet är sagolikt fint. Du har verkligen lyckats med den här utmaningen. Färgläggningen är perfekt, och alla dekorationer, pappersval osv. SUPERFINT!!!! Kram

  SvaraRadera