lördag 30 juli 2011

Festival sommar

Här kommer en liten bild på en LO som jag gjorde för ett tag sedan. Blev sugen på att göra något med mina band från Sweden Rock Festival i år och förra året, och så här blev det.

Mistat

Fick för mig idag att jag skulle prova att göra en egen bakgrund med hjälp av att mista och "staina" och lite olika masker. Det var blött, jag färgade ner ner än bara pappret=) men det var kul! Dock så syns det inte så bra med Iponen men jag har i grunden jobbat med Distress stain spun sugar. Efter att det torkat så la jag lite olika masker över det rosa sen så mistade jag med en mörkare rosa och tillsist så la jag om alla masker och gick över pappret med en turkos mist.
Jag har provat min nya stämpel, receptet på en vänskaps soppa=) Tycker om den såå mycket! Den tog ju upp så mycket av bakgrunden så man ser inte så mycket av effekten som blev.. men ska prova att göra en LO i morgon så man har större yta att jobba på!


Gästbok!

Har fått i uppdrag att göra en gästbok till Anders brors bröllop, har även gjort inbjudningskort och placeringskort=)
Färg temat på bröllopet ska vara marinblått/silver/vit och de ska hålla sig till marintema överlag vad jag har förstått.
Så här kommer lite bilder på det jag har knåpat ihop med min BIA!!
Papper: Maja design/ skärgårdsliv Landmärke, Navigera
Blommor: vita från Prima
Dies: Nellie Snellen (hörnstans)
Bokstäver: vita thickers som jag köpte på Pysselgalen
Övrigt: silver sticklers, swirls från Prima och lite små bröllopsdekorationer som har legat i en låda i evigheter som äntligen kom till pass
Innersidorna: har stämplat 2 olika stämpelmotiv i 2 av hörnen för att få en lite mer "inramad" känsla.

"baksidan av framsidan" hihi
Första sidan:Framsidan!

onsdag 27 juli 2011

Shoppat!!!!

Åhhh vad kul det är att få paket!=)
tyckte att jag var tvungen att uppdatera mina saker lite.. men då är frågan:
Varför blir man aldrig nöjd?!? Det finns ju så mycket mer som jag vill/ måste ha!!
Får ta det lite pö om pö så att det inte svider för mycket i plånboken.
2 stämplar som jag varit ute efter ett tag, så nu råkade de "trilla" ner i varukorgen=)
Och lite nya färger till min distress samling! Och en urläcker mist!!!
Fina blommor och bling bling kan man inte få för mycket av... eller hur?
Anders skulle in och köra i Kalmar här om dagen så då fick jag följa med så jag kunde springa in på den härliga butiken Pysselgalen och givet vis så hittade jag lite där med=)
köpte 2 Nellie Snellen punchar! som stansar ut löv och blommor och även embossar dom med.
Lite bling en ny edge scraper, lite CS och Thickers fick jag hem också.

Kenny K kort!

Så nu har hittat ännu en stämpel som jag bara älskar!!! Kenny K stämplarna!!! Helt underbara, inte så där söta som många är utan lite råa och tuffa! Perfekt till killkort.
Tyckte dock att det var lite svårt att måla för det var lite mer detaljer och överlag pilligare än vad jag brukar måla, men van får väl upp vanan även med dessa=)
Måste skaffa mig en kamera! har ju bara Iphonen nu, men vi får väl se hur längedet dröjer innan vi tar tag och skaffar en systemkamera... MÅSTE få tummen ur..


Idag ska jag och Anders på 40 års fest till en kille som spelar trummor i ett hårdrocksband, så denna stämpeln passade som handen i handsken! han ser typ likadan tu fast med längre hår=)
Insidan på kortet är det som är här över men är inte riktigt färdigt...
Nu på schemat är det tid för en playdate med barnens kompisar! Men efter det så ska jag sätta mig i mitt rum och göra färdigt mitt nästa projekt som är en bröllopstårta!! Den blir så fiiiin!
Själva tårtan är färdig men efter luch blir det att garnera den...
kommer en uppdatering på den så fort den är klar!

fredag 15 juli 2011

Uppsamling av alster

Har provat och gjort ett tält kort eller en pyramid dekoration... vad man nu vill kalla det=) den är dekorerad på alla 3 sidor och den va jätte kul att göra! det får de bli fler av!
Sjö/marin tema

student kort kille
student kort kille
student kort tjejmin nya "scrapbössa"
min nya förvaring till distressdynorna=)
underbar!

Nu är det semester!!









Vilket scrapväder det var igår! Har gjort massa kul saker, men ligger som vanligt efter med bloggandet! Hade varit smidigt om jag hade kunnat göra det via Iphonen.. men jag fick inte ut bilderna..
Lägger ut lite bilder på det som jag lyckades få ihop igår=) Resten får jag lägga ut efter helgen, för nu drar jag till böda och tillbringar helgen där. Jag och Anders firar 5 årig bröllopsdag idag=) tänk att tiden går så fort!
Sen måste jag bara säga att jag älskar distress nya cardstocks!! Så fina, det får nog bli ett paket till=)